Cukormentes
Vega
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 100 g lila káposzta
- 100 g fehér káposzta
- 1 szál répa
- 2 szál újhagyma
- 120 g majonéz
- 90 g tejföl
- 1 db citrom leve
- ½ ek almaecet
- 2 ek mustár
- só, bors
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 100 g lila káposzta
- 100 g fehér káposzta
- 1 szál répa
- 2 szál újhagyma
- 120 g majonéz
- 90 g tejföl
- 1 db citrom leve
- ½ ek almaecet
- 2 ek mustár
- só, bors
Felszeleteljük vékonyra a lila és a fehér káposztát, majd egy tálba halmozzuk. Belereszeljük a répát, beleszórjuk a felszeletelt újhagymát, majd mehet bele a majonéz, a tejföl, a citromlé, az almaecet, a mustár, só és bors. Ezt alaposan elkeverjük és kész is vagyunk.
Érdemes hűtőben legalább 1 órát állni hagyni, hogy az ízek összeérjenek. Ugye milyen egyszerű volt? Akkor meg mire várunk? Készítsük el minél többször, és használjuk változatosan a hétköznapokban ételeink felturbózásához.
- Elkészítési idő: 10 perc
- Hűtés: min. 1 óra
Ha tetszett a cukormentes coleslaw saláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!