Hirdetés

Cukormentes tiramisu-palacsinta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A diákok anyagi függetlenné válását tűzték ki célul a DIVERZUM fiataljai

Gyarmati Fanni és László Miklós a magyar diákságot képviselték a Cápák közöttben, ahova 20 millió forintért érkeztek 4 százalék tulajdonrészért cserébe. A két fiatal vállalkozó egy olyan diákoknak szóló univerzumot álmodott meg, amivel a tanulók pénzt spórolhatnak.

Drága bakink 2. rész: „Bocsáss meg, a csajom rám írt” – megcsörrent egy telefon forgatás közben

Néha a legtapasztaltabb színészekkel is megesik, hogy elfelejtik lenémítani a telefonjukat forgatás közben vagy éppen elhagyják a portjukat. Íme a Drága örökösök – A visszatérés második és harmadik hetének legviccesebb bakijai!

L.L. Junior az utolsó interjút a Fókusznak adta dominikai útja előtt: elmondta, miért van szüksége ekkora szünetre

Hetekre, talán, hónapokra tervezi L.L. Junior, hogy elutazik. A cél a 8500 kilométerre lévő Dominikai Köztársaság. Pontosan még nem tudja, milyen hosszú lesz a kiruccanás, amire azért van szüksége, hogy át tudja gondolni kicsit az elmúlt időszakot. Kinga, akivel már jó ideje külön élnek egymástól, beadta a válópert és van olyan kérdés, amiben egyelőre nem jutnak dűlőre. Újdonsült kapcsolatáról is azt lehetett hallani, hogy zátonyra futott. Ezt egyelőre sem Dárdai Blanka, sem Junior nem erősítette meg, de sokatmondó, hogy a sztár egyedül utazik Dominikára.

Shakira a hírnevét felhasználva támadja volt férjét és annak új barátnőjét – túl messzire ment?

Bosszú vagy megaláztatás? Javában zajlik a nyilvános adok-kapok Shakira és Gerard Piqué között, a focista néhány napja bevitte a kegyelemdöfést: közös fotót posztolt 23 éves barátnőjével. Azzal a lánnyal, akivel hosszú ideje csalta a kolumbiai énekesnőt. Nem ő az első a történelemben, aki nem sokkal a szakítás után már új partnerével villog. De vajon, helyesen teszi?

Dévényi Tibor: Hülye vagyok ahhoz, ami a mai világban van

Dévényi Tibi bácsi aggódott kisebbik fiáért, Mátéért, aki édesanyjával tűnt fel a Cápák között legutóbbi adásában az LPSM Skincare kozmetikai céggel. Dévényi Tibor fiaival való kapcsolatáról, nem szűnő népszerűségéről és a régi idők „Cápáiról” mesélt az rtl.hu-nak. Azt is elmondta, miért döntött 75 évesen a házasság mellett, és milyen újdonsággal tervez előrukkolni hamarosan.

110 milliós Ferrarival jár randizni, és szó szerint kifolyik a pénz Magyarország 37. leggazdagabb emberének szekrényéből – Jákob Zoltán megmutatta nekünk egymilliárdot érő otthonát

Gyerekkorában paprikaföldeken dolgozott, most Magyarország 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán, aki azt mondja, tényleg bármit megvehet. Az üzletember körbevezetett minket az 1 milliárd forintot élő lakásában, és megmutatta az autógyűjteményét is. És elmondta azt is, hogy milyen hölgyet képzel el maga mellé.

Anikó 25 évig nem mozdult ki a lakásból, Laci az alkoholba menekült – mit kezdett a mesés lottónyereménnyel a nehéz sorsú házaspár?

Elkészült az a film, amelyben öt éven át követték a győri lottónyertes házaspár, az Andraschek család életét. Mire jutott 636 millió forintból a szegény körülmények között élő férfi és pánikbetegségben szenvedő párja? Boldogabbak lettek, vagy a múltjuk és a traumáik visszahúzták őket? A Fortuna vendégei című dokumentumfilm megrázó részletekre világít rá.

Megható pillanat: Befektetéstől függetlenül egy-egy millió forintot ad Lakatos István és Balogh Levente a „kopasz dzsinnek”

Először Lakatos István ajánlotta fel segítségét a vállalkozónak, hogy elkezdje az ALF Tini Felügyelet hirdetését, majd Balogh Levente is becsatlakozott, amitől Sándor László azonnal elérzékenyült.

Ezeket láttad már?