Hirdetés

Vattacukor-smoothie

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szani benne lenne egy hármasban Arnival és Zsófival

„Miért nem akartad, hogy a nyakadat csókolgassam tegnap?” – tette fel a kérdést Szani Arninak, aki erre a kérdésre nem szeretett volna nyíltan válaszolni, de tovább folytatták a flörtölést és a fantáziálást. 

Kalmár Paulina hosszú körmeivel kényezteti vendégeit a Vakaró Szalonjában

Kalmár Paulina édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával pár hónappal ezelőtt megnyitotta Európa első és egyetlen Vakaró Szalonját, ahol hosszú körmökkel cirógatják, vakargatják a vendégeket. De ez még csak a kezdet, ugyanis ezzel – a Paulina nagymamája által ihletett – üzlettel az egész világot szeretnék bekebelezni.

Dobos Evelin: Dia, sokkal jobb volt veled, mint gondoltam

„Leírhatatlan, ez a világ egyik legcsodásabb érzése” – lelkendezett Dobos Evelin a Nyári Diával vívott meccsük után, majd igazán szép szavakat intézett ellenfeléhez is.

Miller Dávid büntetést szabott ki a játékosokra, az Éden Hotel alfahímje pedig becserkészte Émit

Miller Dávid két fontos hírt is közölt az Éden Hotel játékosaival. Csengét az előző esti viselkedése miatt vette elő a műsorvezető, de nem ő kapott komoly büntetést. Négy másik játékos életét nehezíti meg Dávid retorziója a következő párválasztási ceremónián. Később a lányok Norbit szavazták meg az Éden Hotel alfahímjének, aki Émit hívta el egy luxusrandira. Este pedig újra kinyílt Pandora Szelencéje, ahol Szani ismét betámadta Fannit.

Apró Anna: Sajnos nem tudom magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem

Apró Anna szerint két dolog van, amit nem lehet megvenni pénzen: a gyermekáldást és egy férfi igaz szerelmét. Rosszul érinti, hogy elé még senki sem térdelt le, miközben más lányok kezét akár hétszer is megkérik életük során.  

Árpa Attila: Nem tartom annyira elegánsnak a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni vagy panaszkodni

„Semmi bajom.. de ezt csak azért mondom, mert Brasch Bence is itt van valahol” – mondta Pintér Tibor legyőzése után Árpa Attila, aki mindkettőjük szurkolóinak köszönetet mondott, majd a közönségből üzent valakinek, aki nagyon fontos a számára.

Világsztároknak is otthont adott Czeglédi Laura

A 35 éves lakberendező férjével él a főváros közepén. Czeglédi Laura párja ingatlanbefektető, akivel egy csodálatos, 22 lakásos házat sikerült kivásárolniuk, amiben több világsztár is lakott már. Életüket nemcsak Budapesten töltik, rendszeresen utaznak a 11 hektáros toszkán birtokukra is, ahol az 1000 négyzetméteres villa mellett helikopterleszálló, teniszpálya, futópálya és medencék is találhatók.

Amiről más álmodik, az nekik a mindennapi valóság – így él Magyarország elitje

Pezsgő, partyk, elitbárok – és van egy szűk kör, akik bármit megtehetnek és bárhova eljuthatnak. Az életük csupa luxus és fényűzés, amiről más álmodik, az nekik a mindennapi valóság. De ebből a körből könnyű kikerülni, ha nem tud az ember jó arcot vágni.

Ezeket láttad már?