Laktózmentes
Vega
Vegán
Hozzávalók
- 400 - 450 ml vaníliás rizstej
- 150 g natúr kókuszjoghurt
- 350 g fagyasztott eper
- 100 g fagyasztott karfiol
- 2 ek vaníliakivonat
- 3 ek agave-, rizs- vagy juharszirup
- 2 ek hántolt kendermag
Hozzávalók
- 400 - 450 ml vaníliás rizstej
- 150 g natúr kókuszjoghurt
- 350 g fagyasztott eper
- 100 g fagyasztott karfiol
- 2 ek vaníliakivonat
- 3 ek agave-, rizs- vagy juharszirup
- 2 ek hántolt kendermag
Minden összetevőt egy turmix tartályába teszünk, és néhányszor pulzáló módban összezúzzuk a fagyasztott alapanyagokat, majd közepes fokozaton egynemű, krémes turmixot készítünk. Ha túl sűrűnek találjuk, kevés, max 50 ml növényi tejjel hígítjuk.
Ha tetszett a vattacukor smoothie receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!