Hirdetés

Ricottás tonhalgolyók

Hozzávalók

10
golyóhoz
+
240 g konzerv tonhal (olaj vagy lé nélkül)
200 g ricotta
3 gerezd fokhagyma lereszelve
1 db citrom leve és héja
1 csokor friss petrezselyem
1 db tojás
5 ek panko morzsa
só, bors
bő olaj a sütéshez

A bundázáshoz panko morzsa

A tálaláshoz

csípős szósz
1 csomag rukkola
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ricottás tonhalgolyók

Ez a tonhalgolyó egy olasz előétel, amiben az az érdekes, hogy teljesen fasírt íze lett, miután kiszedtük az olajból. Kívül szuperropogós a panko morzsától, belül pedig picit lágyabb a ricottától. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni.
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

10
golyóhoz
+
240 g konzerv tonhal (olaj vagy lé nélkül)
200 g ricotta
3 gerezd fokhagyma lereszelve
1 db citrom leve és héja
1 csokor friss petrezselyem
1 db tojás
5 ek panko morzsa
só, bors
bő olaj a sütéshez

A bundázáshoz panko morzsa

A tálaláshoz

csípős szósz
1 csomag rukkola
Bevásárlólistához adom

A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverjük. Pár percig hagyjuk állni, majd tetszőleges méretű golyókat formázunk belőle és panko morzsába forgatjuk.

Aranybarnára sütjük őket, bő olajban, majd egy papírtörlőre kiszedjük. Csípős szósszal és friss rukkolával tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások