Hirdetés

A Távol-Kelet ízei: Koreai marha

Hozzávalók

2 - 3
500 g darált marhahús
3 ek olívaolaj
2 ek szezámolaj
5 ek szójaszósz
2 ek Worcester szósz
1 tk chilipehely
2 cm-es gyömbér
2 gerezd fokhagyma
2 ek barna cukor
só. bors
rizs a tálaláshoz
Hirdetés

A Távol-Kelet ízei: Koreai marha

Akik szeretik a fűszeresebb ételeket, pláne azokat, amik gyorsan elkészülnek egy hosszú, melós nap után is, na, azoknak ajánljuk ezt a hipp-hopp összedobható marhahúsos kaját. ;)
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
500 g darált marhahús
3 ek olívaolaj
2 ek szezámolaj
5 ek szójaszósz
2 ek Worcester szósz
1 tk chilipehely
2 cm-es gyömbér
2 gerezd fokhagyma
2 ek barna cukor
só. bors
rizs a tálaláshoz

A marhahúst elkezdjük egy nagyobb serpenyőben pirítani. Sózzuk, borsozzuk, és időnként megkeverve pirítjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, és a pirult húshoz adjuk.

Átkeverjük, és még pár percig sütjük. Közben kifőzzük a rizst, majd a fűszeres marhahússal, chilivel és újhagymával megszórva tálaljuk.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások