Citromos-kakukkfüves csirkeszárny

Hozzávalók

2
főre
+
10 db csirkeszárny
só, bors
2 tk fokhagymapor
2 - 3 ek olívaolaj
1 db citrom
1 kis csokor friss kakukkfű
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Citromos-kakukkfüves csirkeszárny

5 perc befektetett munka plusz 50 perc a sütőben, és már fogyaszthatjuk is ezeket a ropogós, parfümös, citromos-kakukkfüves csirkeszárnyakat. Ha szeretnénk, játszhatunk vele, hozzápattinthattok egy kis narancsot és rozmaringot is, azzal is kiválóan működik.
Kipróbáltam, jóóó lett!
12
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
10 db csirkeszárny
só, bors
2 tk fokhagymapor
2 - 3 ek olívaolaj
1 db citrom
1 kis csokor friss kakukkfű
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk, rátesszük a fokhagymaport, az olívaolajat, ráreszeljük a citrom héját és ráfacsarjuk a felének a levét, rátépkedjük egy kis csokor kakukkfű leveleit, és mindent alaposan bele masszírozunk a húsba. A csirkeszárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, mellétesszük a fél citromot, és 200 fokra előmelegített sütőben 50 perc alatt aranybarnára sütjük (félúton megfordítjuk a tepsit).

Citromos-kakukkfüves csirkeszárny
Citromos-kakukkfüves csirkeszárny

Ha tetszett a Citromos-kakukkfüves csirkeszárny receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások