Hozzávalók
- 10 db csirkeszárny
- só, bors
- 2 tk fokhagymapor
- 2 ½ ek olívaolaj
- 1 db citrom
- 1 kis csokor friss kakukkfű
Citromos-kakukkfüves csirkeszárny
Hozzávalók
- 10 db csirkeszárny
- só, bors
- 2 tk fokhagymapor
- 2 ½ ek olívaolaj
- 1 db citrom
- 1 kis csokor friss kakukkfű
A csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk, rátesszük a fokhagymaport, az olívaolajat, ráreszeljük a citrom héját és ráfacsarjuk a felének a levét, rátépkedjük egy kis csokor kakukkfű leveleit, és mindent alaposan bele masszírozunk a húsba. A csirkeszárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, mellétesszük a fél citromot, és 200 fokra előmelegített sütőben 50 perc alatt aranybarnára sütjük (félúton megfordítjuk a tepsit).
Ha tetszett a Citromos-kakukkfüves csirkeszárny receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!