Hirdetés

Csirkés-zöldséges stir fry

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez nagyon kemény menet lesz” – Sárközi Ákos kialakította középdöntős csapatait

Az eredményhirdetés után a séfnek el kellett döntenie, hogy kik főzzenek majd együtt a verseny következő szakaszában. Ha kíváncsi vagy, kik kerültek egy csapatba, nézd meg a videót!

Ők a ValóVilág új évadának első beköltözői – határozottak, hisztisek és a nyereményért jöttek

Vasárnaptól néhány embernek egy időre megváltozik a vezetékneve: Nagyok és Kovácsok helyett újra jönnek a VV-k, úgy, mint VV Reni, VV Ákos, VV Bibi, vagy éppen VV Sajti. Ők a vasárnap esti beköltöző show első nyolc villalakójának kvartettje, akiket először a Fókusz Pluszban láthatnak a nézők.

Tóth Szabina: Csodák (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Szabina produkciója!

Sárközi Ákos lecserélte a csapata konyhafőnökét?

Amikor a séf a kékek pultjához lépett, mindenhol leégett és elrontott elemeket talált, így kénytelen volt felszólítani a konyhafőnökét, hogy kapják össze magukat, különben nincs esélyük a pirosak ellen.

Tévhit, hogy a szklerózis multiplexes betegeknek le kell mondaniuk a gyermekvállalásról – Praxis - 2022-12-07

Sclerosis multiplex-es nők is vállalhatnak gyermeket – az RTL Praxis című műsorának nyilatkozó neurológus szerint tévhit az, hogy az SM-es betegeknek le kell mondaniuk a gyermekvállalásról. A professzor azt mondja, ma már olyan gyógyszerek állnak rendelkezésre, amelyekkel szinte tünetmentesen élheti az életét a beteg. A műsornak nyilatkozott egy érintett is, aki 16 éve él szklerózissal.

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Amit tudni akarsz a monogámiáról – szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok

A monogámiát sokan hasonlították már a demokráciához: nem a legkiválóbb forma, sok hibája van, de úgy tűnik jobbat még nem találtak ki nála. A klasszikus párkapcsolati modell mégis nagy kihívás előtt áll a XXI. században, és kérdés, hogy meddig működhet egy olyan rendszer, aminek szabályait egyre többen nem tartják be. Hűtlenségről és szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok az RTL+ streaming platformján. A saját gyártású sorozatban tabuk nélkül mesélik el tapasztalataikat a többszereplős szerelmi életről.

Caramel felesége remegő térdekkel érkezett, Udvaros Dorottya és Csuja Imre dicséretével ment haza

A mi kis falunk szombat esti epizódjában, felbukkan egy kis törékeny thai lány, akit Caramel felesége, Szilágyi Szilvi alakít.

Ezeket láttad már?