Hirdetés

Currys sült csirkeszárny

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
8 db csirkeszárny
só, bors
1 ek currypor
1 csipet chilipehely
1 ek őrölt koriander
½ tk római kömény
0.25 tk őrölt fahéj
½ tk Cayenne-bors
1 - 2 ek olívaolaj
1 ek görög joghurt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Currys sült csirkeszárny

Tökéletes ropogós csirkeszárnyak indiai hatású ízesítéssel. Ha gondoljátok, keverjetek össze egy kis joghurtot valamilyen chiliszósszal, és akár abba is mártogathatjátok.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
8 db csirkeszárny
só, bors
1 ek currypor
1 csipet chilipehely
1 ek őrölt koriander
½ tk római kömény
0.25 tk őrölt fahéj
½ tk Cayenne-bors
1 - 2 ek olívaolaj
1 ek görög joghurt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A szárnyakat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fűszereket, az olajat és a joghurtot alaposan belemasszírozzuk a szárnyakba, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és 190 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Bon appetit!

Ha tetszett a currys sült csirkeszárny receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások