Hozzávalók
- 8 db csirkeszárny
- só, bors
- 1 ek currypor
- 1 csipet chilipehely
- 1 ek őrölt koriander
- ½ tk római kömény
- 0.25 tk őrölt fahéj
- ½ tk Cayenne-bors
- 1 ½ ek olívaolaj
- 1 ek görög joghurt
Currys sült csirkeszárny
Hozzávalók
- 8 db csirkeszárny
- só, bors
- 1 ek currypor
- 1 csipet chilipehely
- 1 ek őrölt koriander
- ½ tk római kömény
- 0.25 tk őrölt fahéj
- ½ tk Cayenne-bors
- 1 ½ ek olívaolaj
- 1 ek görög joghurt
A szárnyakat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fűszereket, az olajat és a joghurtot alaposan belemasszírozzuk a szárnyakba, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és 190 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Bon appetit!
Ha tetszett a currys sült csirkeszárny receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!