Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
6 egész csirkecomb a bőre nélkül
só, bors
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 csokor petrezselyem
400 g mascarpone
80 ml tej
3 - 4 ek fokhagymás szósz
Hirdetés

Fokhagymás mascarponés csirkecombok

Nagyon egyszerű és isteni szaftos csirkecomb receptet hoztunk nektek. A mascarponés mártástól brutál krémes lesz az egész, amit a zöldfűszerek csak tovább fokoznak. Így egy isssteni finom, ízbomba lesz a végeredmény, próbáljátok ki!
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
6 egész csirkecomb a bőre nélkül
só, bors
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 csokor petrezselyem
400 g mascarpone
80 ml tej
3 - 4 ek fokhagymás szósz

A csirkecombokat egy forró serpenyőben kevés olajon körbepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. A combokat egy hőálló serpenyőbe rakjuk. A vöröshagymát apróra, a paradicsomot cikkekre vágjuk és a csirkére szórjuk. A mascarponét elkeverjük a tejjel, sóval, borssal, fokhagymás szósszal és az apróra vágott petrezselyemmel.

Az öntetet a csirkecombokra kanalazzuk, megszórjuk kevés petrezselyemmel, a szeletelt fokhagymával és borssal. 180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Rizzsel vagy bármilyen más tetszőleges körettel tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások