Egy igazi retro klasszikus a rántott máj, amit nem csak kifőzdékben és menzákon ehetsz mától, hanem te magad is elkészítheted! Szerintem krumplipürével és savanyúsággal igazi klasszikus, de persze bármilyen körettel megállja a helyét. :)
A májakat megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk. A tojást felverjük, majd alaposan megsózzuk. A zsemlemorzsában elkeverjük a szezámmagot, majd jöhet a klasszik panírozás: először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk a májakat, majd bő olajban készre sütjük őket.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.