Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Gálvölgyi János: Megint valami nagyon rossz irányba menetelünk, és nem sikítunk, nem üvöltünk

A XXI. század május 3-án készített hosszú interjút Gálvölgyi Jánossal – egy héttel az előtt, hogy rosszul lett, és intenzív osztályra került. Az elképzelés az volt, hogy pályája kevésbé ismert részleteit mutassák be közelgő születésnapja alkalmából: kevés filmszerepét, tragikus vagy szomorú színpadi játékát. Így igazán különleges adás készült, amiből most ízelítőt láthatnak-olvashatnak az rtl.hu-n.

430 millió forint jelenleg a világ legdrágább utazása, de csak egy drága nyaralás adhat életre szóló élményeket?

Szegedi Fecsó a Polgár házaspár és Wolf Kati meséltek nyaralásaikról. Polgár Árpád szerint 30 millió forintot is megérhet egy nyaralás, ha nagyon különleges. Szegedi Fecsó is nyaralt már 5 millióért, de mégis a hátizsákos, pár százezres olasz kirándulást élvezte jobban. Fecsó és Polgárék is egyetértenek abban, hogy az árnak és az élmény mértékének nincsen kapcsolata.

Ki a felelős annak az amerikai férfinak a haláláért, aki egy hajóról a Dunába ugrott? – Az áldozat szülei Budapestre jöttek a válaszokért

Játéknak indult, tragédia lett belőle. A Los Angeles-i férfi két hete fogadásból ugrott a Dunába, amikor barátaival sétahajózáson vettek részt. Hiába volt jó úszó, a sodrás magával ragadta, és a vízbe fulladt. Szülei a történtek után azonnal Budapestre utaztak és ügyvédet fogadtak, mert szerintük ha a hajó személyzete másképp cselekszik, a fiúk még ma is élne. 

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

A Balaton soha nem lesz már olyan, mint akár csak 10 éve, de meddig lehet még kihasználni a magyar tengert?

Visszafordíthatatlan folyamatok, elszabadult építkezések, nagyberuházások, tehetetlen helyiek és a Balaton örökre megváltozó képe. Itt tart most a magyar tenger. Benyó Rita, a Szabad Európa újságírója járta körül a tavat és témát, és arra a következtetésre jutott, hogy a magánérdek helyenként felülírta a közérdeket, és olyan beruházások történtek vagy kezdődtek el, amelyek az egész tó élővilágát veszélyeztetik.

Balogh Levente lánya elszólta magát: Szerintem apa nem is tudja, de anya előtt lebuktunk

Az álommelóban Balogh Szimóna is feltűnt, aki büszkén tekint édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig. 

Sokat drágultak a repülőjegyek, de hová lehet mégis olcsón utazni?

A szakértők szerint az elmúlt évekhez képest idén a legdrágább a nyaralás, ám az utazási kedv így is töretlen. A Fókusz riportjából kiderül, hogy a drágulás ellenére, hogyan juthatunk olcsóbb repülő jegyekhez. 

Ezeket láttad már?