Hozzávalók
A bundás kiflihez
- 2 db fél bagett vagy stangli
- 100 g krémsajt
- 150 g sajt reszelve (mi trappistát és cheddart használtunk)
- 2 csipet füstölt paprika
- 4 db tojás
- 150 ml tej
- olaj a sütéshez
Az expressz „remuládhoz”
- 100 g sajtkrém
- 2 ek paprikakrém
- 50 g csemegeuborka
Hozzávalók
A bundás kiflihez
- 2 db fél bagett vagy stangli
- 100 g krémsajt
- 150 g sajt reszelve (mi trappistát és cheddart használtunk)
- 2 csipet füstölt paprika
- 4 db tojás
- 150 ml tej
- olaj a sütéshez
Az expressz „remuládhoz”
- 100 g sajtkrém
- 2 ek paprikakrém
- 50 g csemegeuborka
A kiflit a középénél félbe vágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át teljesen. A közepébe kenjük a krémsajtot, beleszórjuk a reszelt sajt háromnegyed részét, és meghintjük a füstölt paprikával is.
A tojásokat összekeverjük a tejjel, és pár percre a keverékbe áztatjuk a megtöltött kifliket, figyelve arra, hogy jól átjárja a pékárut.
A kiflik tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és 170 fokra előmelegített bő olajba dobjuk őket, ahol néha megforgatva 5-6 perc alatt készre sütjük.
A kamu remuládhoz összekeverjük a sajtkrémet a paprikakrémmel és a reszelt csemegeuborkával.
A kisült és papíron leitatott kifliket a remuláddal tálaljuk.
Ha tetszett a sajtos bundás kifli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!