Sajtos bundás kifli

Hozzávalók

2
főre
+

A bundás kiflihez

2 db fél bagett vagy stangli
100 g krémsajt
150 g sajt reszelve (mi trappistát és cheddart használtunk)
2 csipet füstölt paprika
4 db tojás
150 ml tej
olaj a sütéshez

Az expressz „remuládhoz”

100 g sajtkrém
2 ek paprikakrém
50 g csemegeuborka
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Sajtos bundás kifli

Ha te is sokszor jársz úgy, hogy több kiflit veszel a kelleténél, ne rémülj meg, ha már kicsit megszáradtak. Töltsd meg minden jóval, áztasd tojásba, és kész is a legjobb reggeli bundás kifli.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A bundás kiflihez

2 db fél bagett vagy stangli
100 g krémsajt
150 g sajt reszelve (mi trappistát és cheddart használtunk)
2 csipet füstölt paprika
4 db tojás
150 ml tej
olaj a sütéshez

Az expressz „remuládhoz”

100 g sajtkrém
2 ek paprikakrém
50 g csemegeuborka
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A kiflit a középénél félbe vágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át teljesen. A közepébe kenjük a krémsajtot, beleszórjuk a reszelt sajt háromnegyed részét, és meghintjük a füstölt paprikával is.

A tojásokat összekeverjük a tejjel, és pár percre a keverékbe áztatjuk a megtöltött kifliket, figyelve arra, hogy jól átjárja a pékárut. 

A kiflik tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és 170 fokra előmelegített bő olajba dobjuk őket, ahol néha megforgatva 5-6 perc alatt készre sütjük.

A kamu remuládhoz összekeverjük a sajtkrémet a paprikakrémmel és a reszelt csemegeuborkával.

A kisült és papíron leitatott kifliket a remuláddal tálaljuk.

Sajtos bundás kifli

Ha tetszett a sajtos bundás kifli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezeket is nézd meg:

Bundás hot dog

Édes banános bundás kenyér

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?