Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- 20 ml étolaj
- 20 g méz
- só, bors
- 2 db piros kaliforniai paprika
- 200 g konzerv ananász
- 1 üveg bolti édes-savanyú szósz (400 g-os kiszerelés)
A tálaláshoz
- 2 adag főtt rizs
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- 20 ml étolaj
- 20 g méz
- só, bors
- 2 db piros kaliforniai paprika
- 200 g konzerv ananász
- 1 üveg bolti édes-savanyú szósz (400 g-os kiszerelés)
A tálaláshoz
- 2 adag főtt rizs
Az édes-savanyú csirke elkészítéséhez a megtisztított, felkockázott csirkemellfiléket lepirítjuk az étolajon. Mikor szépen lepirult, nyakon öntjük a mézzel, sózzuk, borsozzuk, és tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott kaliforniai paprikát és a konzerv ananászt, és tovább pirítjuk. Végül felöntjük a bolti édes-savanyú szósszal, és 3-4 perc alatt összerottyantjuk. Rizzsel tálaljuk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Még több étel, amihez csak 5 hozzávalóra lesz szükség:
Tojásos tészta csemegeuborkával