A retró melegszendvicskrém elkészítéséhez minden alapanyagot egy aprítógépbe helyezünk, és alaposan krémesre zúzzuk. A kolbászt érdemes előtte kiszedni a “héjából”. Nagyjából 4-6 nagyobb szelet toastkenyérhez elegendő ez a mennyiség, csak megkenjük őket a szendvicskrémmel, megszórjuk reszelt sajttal, és pár perc alatt megsütjük a forró sütőben.
Melegszendvicskrém, ahogy őseink csinálták: vagdaltból! Bevallom, nekem nem tartozott a kedvenceim közé, mondjuk az is igaz, hogy eme röpke 25+ év eltelte után igencsak változott az ízlésem. :D
Hozzávalók
2 főre
180 g
sertés vagdalt
30 g
tejföl
1 tk
mustár
10 g
paprikakrém
50 g
kolbász
só, bors
A retró melegszendvicskrém elkészítéséhez minden alapanyagot egy aprítógépbe helyezünk, és alaposan krémesre zúzzuk. A kolbászt érdemes előtte kiszedni a “héjából”. Nagyjából 4-6 nagyobb szelet toastkenyérhez elegendő ez a mennyiség, csak megkenjük őket a szendvicskrémmel, megszórjuk reszelt sajttal, és pár perc alatt megsütjük a forró sütőben.
Ha tetszett a retró melegszendvicskrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!