Hozzávalók
- 280 g lángolt kolbász
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 g penne
- 1 L víz
- só
- bors
- 1 mk őrölt kömény
- 250 g mascarpone
- 100 g sűrített paradicsom
Hozzávalók
- 280 g lángolt kolbász
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 g penne
- 1 l víz
- só
- bors
- 1 mk őrölt kömény
- 250 g mascarpone
- 100 g sűrített paradicsom
A kolbászt hosszában félbevágjuk, majd felkarikázzuk, és egy nagyobb fazékban elkezdjük pirítani. Közben apróra vágjuk a hagymát, fokhagymát, és a kolbászra dobjuk őket. Mikor üvegesre pirult a hagyma, beleszórjuk a pennét, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a köménnyel, és lefedve, időnként megkevergetve készre főzzük a tésztát.
Mikor al dente, belekeverjük a mascarponét, sűrített paradicsomot, és már tálalhatjuk is!
Ha tetszett a kolbászos egylábasos tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!