Kolbászos egylábasos tészta

Hozzávalók

4
főre
+
280 g lángolt kolbász
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
300 g penne
1 L víz
bors
1 mk őrölt kömény
250 g mascarpone
100 g sűrített paradicsom
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kolbászos egylábasos tészta

Az egylábasos tészták a világ egyik legjobb ételei közé tartoznak, hogy kevés melóval, gyorsan akarsz valami vacsit összedobni, ráadásul nem akarsz sokat koszolni (vagy csak egy lábasod van :D).
Kipróbáltam, jóóó lett!
19
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
280 g lángolt kolbász
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
300 g penne
1 L víz
bors
1 mk őrölt kömény
250 g mascarpone
100 g sűrített paradicsom
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A kolbászt hosszában félbevágjuk, majd felkarikázzuk, és egy nagyobb fazékban elkezdjük pirítani. Közben apróra vágjuk a hagymát, fokhagymát, és a kolbászra dobjuk őket. Mikor üvegesre pirult a hagyma, beleszórjuk a pennét, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a köménnyel, és lefedve, időnként megkevergetve készre főzzük a tésztát. 

Mikor al dente, belekeverjük a mascarponét, sűrített paradicsomot, és már tálalhatjuk is!

Kolbászos egylábasos tészta
Kolbászos egylábasos tészta

Ha tetszett a kolbászos egylábasos tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?