Tejszínes égetett kelkáposzta

Hozzávalók

2
főre
+
½ fej kelkáposzta
1 fej hagyma
2 - 3 ek olaj
300 ml tejszín
só, bors
0.25 db citrom
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tejszínes égetett kelkáposzta

A káposztával a konyhában szinte mindent megcsinálunk. Töltjük, pároljuk, pürésítjük… én most égetem. Tegyétek vele ti is ezt, és tuti nem fogtok beégni. ;) Pláne ha egy jó adag sült oldalas mellé kínáljátok.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
½ fej kelkáposzta
1 fej hagyma
2 - 3 ek olaj
300 ml tejszín
só, bors
0.25 db citrom
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A káposztát felcsíkozzuk, majd száraz serpenyőben kicsit „megégetjük”. Amikor kapott egy kis színt, hozzátesszük az apró kockákra vágott hagymát, öntünk rá 2-3 evőkanál olajat, és tovább pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és körülbelül 2-3 percig rotyogtatjuk. Amikor elkészült, belefacsarjuk a citromot, és friss petrezselyemmel tálaljuk.

Tejszínes égetett kelkáposzta

Ha tetszett a tejszínes égetett kelkáposzta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások