Hozzávalók
- ½ fej kelkáposzta
- 1 fej hagyma
- 2 - 3 ek olaj
- 300 ml tejszín
- só, bors
- 0.25 db citrom
- 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- ½ fej kelkáposzta
- 1 fej hagyma
- 2 - 3 ek olaj
- 300 ml tejszín
- só, bors
- 0.25 db citrom
- 1 csokor petrezselyem
A káposztát felcsíkozzuk, majd száraz serpenyőben kicsit „megégetjük”. Amikor kapott egy kis színt, hozzátesszük az apró kockákra vágott hagymát, öntünk rá 2-3 evőkanál olajat, és tovább pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és körülbelül 2-3 percig rotyogtatjuk. Amikor elkészült, belefacsarjuk a citromot, és friss petrezselyemmel tálaljuk.
Ha tetszett a tejszínes égetett kelkáposzta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!