Hozzávalók
A tojáspalacsintához
- 3 db tojás
- só, bors
- 2 ek olaj
Az összeállításhoz
- kb. 70 g mozzarella
- 6 db bazsalikom levél
- 4 db koktélparadicsom (kb. 50 g)
- 1 ek balzsamecetkrém
Hozzávalók
A tojáspalacsintához
- 3 db tojás
- só, bors
- 2 ek olaj
Az összeállításhoz
- kb. 70 g mozzarella
- 6 db bazsalikom levél
- 4 db koktélparadicsom (kb. 50 g)
- 1 ek balzsamecetkrém
A tojásokat egy tálban felverjük, és sózzuk, borsozzuk. Közepesen erős lángon olajat hevítünk egy serpenyőben, és úgy mint a palacsintát, megsütjük a tojást. Nem kavargatjuk, amikor kezd megsülni a tojás, egy spatula segítségével megfordítjuk, és a másik oldalát is készre sütjük.
A mozzarellát felszeleteljük, és a “palacsinta” közepére sorakoztatjuk. Rátesszük a friss bazsalikomot, a karikára vágott koktélparadicsomokat, meglocsoljuk a balzsemecet kb. felével, majd mind a 4 oldalát behajtva batyu formára hajtjuk.
Meglocsoljuk a maradék balzsamecettel, és már kész is a szuper reggeli vagy vacsora.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a tojásos caprese palacsinta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!