Hozzávalók
- 3 db nagy tortillalap
- 6 ek krémes mogyoróvaj
- 60 g étcsoki
- 3 db kevésbé érett banán
Hozzávalók
- 3 db nagy tortillalap
- 6 ek krémes mogyoróvaj
- 60 g étcsoki
- 3 db kevésbé érett banán
A tortillalapokat félbevágjuk, de csak a tészta feléig. Az első és az utolsó negyedbe 1-1 evőkanál mogyoróvajat kenünk, és megszórjuk az összetört étcsokival (használhatunk pasztillát is). A fennmaradó részre 2-3 mm vastagra vágott banánszeleteket teszünk, majd jobbról balra haladva ráhajtogatjuk egymásra a részeket. Száraz serpenyőben közepes hőfokon addig pirítjuk mindkét oldalát, amíg aranybarna nem lesz.
Ha tetszett a mogyoróvajas-banános quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!