Hozzávalók
- 6 db tojás
- 1 db kisebb lila hagyma
- 6 - 8 db savanyú uborka (mérettől függ)
- 1 ek mustár
- 2 ek vaj
- 4 ek majonéz
- 3 - 4 ek uborkalé
Hozzávalók
- 6 db tojás
- 1 db kisebb lila hagyma
- 6 - 8 db savanyú uborka (mérettől függ)
- 1 ek mustár
- 2 ek vaj
- 4 ek majonéz
- 3 - 4 ek uborkalé
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd kihűtjük, mert így könnyebb megpucolni. A sárgájákat beletesszük egy keverőtálba, és villával lepépesítjük. A hagymát és az uborkát nagyon apró – kb. 3×3 milliméteres – kockákra vágjuk, a tojásfehérjéket pedig kisebb-nagyobb darabokra, majd hozzáadjuk a sárgájához a többi hozzávalóval együtt, és alaposan összekeverjük.
A kenyereket megpirítjuk, és megkenjük a tojáskrémmel.
Ha tetszett a hagymás tojáskrémes pirítós receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!