Hozzávalók
- 2 db tortillalap
- 3 ek krémsajt
- 150 g sós lében eltett tonhal konzerv
- 2 ek konzerv kukorica
- 4 - 5 szem olívabogyó
- bors
- 4 - 5 szelet ecetes jalapeno paprika
- 1 szál újhagyma
- 0.25 citrom kifacsart leve
- 80 g sajt
A tálaláshoz
- 2 ek tejföl
- 0.25 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 2 db tortillalap
- 3 ek krémsajt
- 150 g sós lében eltett tonhal konzerv
- 2 ek konzerv kukorica
- 4 - 5 szem olívabogyó
- bors
- 4 - 5 szelet ecetes jalapeno paprika
- 1 szál újhagyma
- 0.25 citrom kifacsart leve
- 80 g sajt
A tálaláshoz
- 2 ek tejföl
- 0.25 csokor petrezselyem
A tonhalas quesadilla elkészítéséhez a tortillalapokat megkenjük a krémsajttal, rászórjuk a lecsepegtetett tonhalat és kukoricát, a felszeletelt olívabogyókat, a borsot, a jalapeñót és a felkarikázott újhagymát. Meglocsoljuk pár csepp citromlével, ráreszeljük a sajtot, és félbehajtjuk a tortillalapot.
Közepesen forró sima vagy grillserpenyőbe rakjuk a félbehajtott tortillákat, és mindkét oldalukat ropogósra sütjük pár perc alatt.
Tejföllel és friss petrezselyemmel tálaljuk.
Ha tetszett a Tonhalas quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!