Hirdetés

Tonhalas quesadilla

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nekem ez nyomasztó gondolat” – így dolgozza fel Azahriah, hogy mindenhol felismerik

Már abban a pillanatban, ahogy kilép az utcára, az énekes számol azzal, hogy a rajongók oda fognak menni hozzá, és fotózkodni akarnak majd vele. A mindössze 21 éves és egyre népszerűbb Baukó Attila, azaz Azahriah a Fókusznak árulta el, hogy ezt mentálisan hogy viseli. A fiatalok körében megkérdőjelezhetetlen a sikere, de hogyan fogadja őt az idősebb generáció? És milyen tervekkel vág neki az idei évnek? A pénteki Budapest Aréna-koncertje előtt erről is kérdeztük Azahriah-t. 

Púpos hát, sajgó derék, beállt nyak – ezért érdemes átmozgatnunk magunkat óránként, ha ülőmunkát végzünk

Legyen szó irodai vagy otthoni ülőmunkáról, a sokáig egy pózban, egy székben, egy helyben végzett munka, mozgás, tornázás, nyújtás nélkül, súlyosan károsítja a testünket kívül és belül is. Almássy Csilla gyógytornász azt mondja, hogy 20 percenként egy kis mozgolódás, óránként pedig egy séta, torna vagy átmozgatás elengedhetetlen ülőmunka közben ahhoz, hogy rövidebb vagy hosszabb távon ne okozzunk magunknak akár maradandó problémát.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Hatalmas csörömpölés után a Cápák ruháján és fején végezte a ghánai ételkülönlegesség

A Caroline’s Shito vállalkozói, Afari Karolina és Blaskó Zsolt tradicionális ghánai csípős szószokkal próbálták kifogni a Cápákat, hogy 10 százalék tulajdonrészért cserébe 5 millió forint befektetést kapjanak, azonban a kóstoló balul sült el.

Lakatos István véletlenül kettétört egy gyémánt ékszert a stúdióban

Feil Róbert az Artidia mesterséges gyémánt ékszer márkával állt a Cápák elé, majd tesztelte a befektetőket, hogy felismerik-e, melyik a természetes és melyik a mesterséges drágakő. Ekkor történt a baleset: Lakatos István a földre ejtette az egyik ékszert, ami két darabra hullott.

Ivott, drogozott és nem a felesége miatt romlott meg a viszonya bátyjával – többek között erről beszélt legújabb botrányinterjújában Harry herceg

Szerda óta látható Harry herceg exkluzív interjúra az RTL+-on. Bár a 38 éves herceg 2020-ban visszalépett udvari feladataitól, éri még reflektorfény: dokumentumfilmben szerepelt, könyvet írt, nemrég pedig első önálló amerikai televíziós interjúját adta Anderson Coopernek. A királyi családdal való szakítása óta több vád is érte Károly kisebbik fiát, aki most nyers őszinteséggel mondta el saját igazságát.

„Tíz test feküdt itt a földön, mind meghaltak, el kellett égetnünk őket” – a törökországi földrengés túlélőivel forgatott a Fókusz riportere

9,1 millió ember élt úgy, ahogyan mi most, aztán egy hónapja hirtelen minden más lett. Életek törtek derékba az azbesztes porfelhő alatt, gyerekek őszültek meg a sokktól. Eddig 48 500 ember holtteste került elő Törökországban a földrengés után, de rengetegen lehetnek még a romok alatt. Milyen élet lehetséges a katasztrófa után? Mikor épülhet újjá a letarolt környék, és mivel támogathatjuk a túlélőket?

„Szeretném azt is tudni, ha Martin keze is benne volt” – a Fókusznak mesélt élete legszörnyűbb három hetéről a Deák téri késelés áldozatának édesanyja

Kitti minden éjjel hajnalig ébren van és várja haza fiát, aki már soha nem fog megérkezni. Három hete a Deák téren szúrták halántékon 18 éves fiát, aki a kórházban belehalt a sérülésbe. Az őt egyedül nevelő anya a Fókusznak azt mondta, minden részletet tudni szeretne a történtekről.  

Ezeket láttad már?