Hirdetés

Parasztreggeli

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Kiszálltak a Cápák, mégis segítenek a divattervező Lakatos Sándornak

Lakatos Sándor jól ért a szakmájához, viszont a pénzügyi látásmódban és a menedzsmentben segítségre szorul. Az üzleti showműsorban elhangzott tanácsok mellett Balogh Levente és Moldován András további támogatásukról is biztosították a divattervezőként dolgozó vállalkozót.

Előzetes: Egy versenyzőhöz orvost kell hívni játék közben

A Survivor második játéka annyira megviseli a Buhawi törzs egyik tagját, hogy Zsombor a földre kerül, és csapattársa, Wendy aggódva szól, hogy a fiúnak segítségre van szüksége. Vajon tudja folytatni a küzdelmet a főnyereményért, vagy számára a kaland véget ér? A Survivor kedden a Nyerő Páros után folytatódik az RTL-en.

Fülöp Denisának nem ez volt az első The Voice szereplése, Virág Timóteusék új családra találtak Magyarországon

A tehetsége miatt cikizték, Curtis most lecsapott rá. Fülöp Denisa néhány éve Romániában, a Voice Junior változatában már színpadra lépett. Virág Timóteus és családja Munkácsról menekült el az orosz-ukrán háború kezdetén. Itthon egy lelkipásztor lányai hívták fel a figyelmét a Voice-ra, ő pedig úgy érezte, lehet pont a tehetségkutatóba való jelentkezés adhat értelmet annak, hogy Magyarországra menekültek.

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Te nem vagy normális!” – a sztárpárok egymásnak esnek a Nyerő Páros villájában

Ma estétől újabb nyolc páros teszi próbára a szerelmét az RTL sztárpárshow-jában. Ezt a játékot nem lehet érzelmek nélkül játszani, és adódnak olyan helyzetek is, amikor felszínre törnek az indulatok: Vastag Csaba felesége torkaszakadtából kiabál, Curtis párja elsírja magát, Boráros Gábor pedig a kamerák előtt veszik össze szerelmével. Jön a Nyerő Páros 7. évad minden hétköznap este 19:45-től az RTL-en.

Ezeket láttad már?