Hozzávalók
- 250 g rizs
- 50 g liszt
- 80 g trappista
- 1 db tojás
- 2 ek fagyasztott petrezselyem
- só, bors
- 250 - 500 g zsemlemorzsa
- bő olaj a sütéshez
Rántott, sajtos rizsgolyók
Hozzávalók
- 250 g rizs
- 50 g liszt
- 80 g trappista
- 1 db tojás
- 2 ek fagyasztott petrezselyem
- só, bors
- 250 - 500 g zsemlemorzsa
- bő olaj a sütéshez
A rizst kétszeres mennyiségű sós vízben puhára főzzük. Ha kész, kicsit hűtjük, aztán belekeverjük a lisztet, a reszelt sajtot, a tojást és az aprított petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Golyókat formálunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk őket, és bő, forró olajba kisütjük.
Ha tetszett a sajtos rizsgolyó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!