Hirdetés

Mikrós mogyoróvajas karamella

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Rácz Jenőnek búcsút kellett vennie kedvenc versenyzőjétől

„Neked nem szabad abbahagyni a főzést” – mondta Rácz Jenő, amikor elköszönt A Konyhafőnök legújabb kiesőjétől. A legjobb férfi versenyző boldog mosollyal az arcán és rengeteg hálával a szívében hagyta maga mögött mentorát és a konyhát.

Kurta Zsuzsa: Nagyon sokszor szétestem fejben

Bár voltak nehéz pillanatai, egyenes úton érkezett a Döntőbe Kurta Zsuzsa, ugyanis egyszer sem került rá a fekete kötény. A Konyhafőnök alatt nemcsak tudást gyűjtött, hanem a főzést is még jobban megszerette. A versenyben átélt élményei mellett arról is mesélt, hogy mi az a praktika, amit Fördős Zétől lesett el.

Curtis: Én vagyok a háború, ő meg a béke

Curtisék kapcsolata újabb állomáshoz érkezett: kutyaszülők lettek. A kíváncsi hógombócot minden idők egyik legnagyobb rappere után 2Pac-nek nevezték el. 3 éve bombaként robbant a hír, miszerint a rapper elhagyta családját a profi kosárlabdázó Judit miatt. Egy hajnalban készült lesifotó tanúskodott arról, hogy együtt vannak, amivel azonnal a címlapokra kerültek. Curtis azt mesélte, mikor Juditnak udvarolt, már fél éve nem voltak együtt kedvesével, így nincs szó megcsalásról. A kosárlabdázó lányt nagyon sok támadás érte kapcsolatuk miatt, de kitartottak egymás mellett.

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

Megszületett Németh Kristóf harmadik gyereke: Zita egy kádban szülte meg Olivért, akinek már néhány hónaposan megvan az óvodai jele is

Bővült Németh Kristófék családja. A színésznek és feleségének, Zitának augusztus 3-án született meg második közös kisfiúk. A szülők több különböző riadótervet készítettek attól függően, mikor kell kórházba indulniuk. Zita végül kádban hozta világra Olivért – a szülés mindössze 2 órán át tartott. De miért lett Kristófból DJ a szülés alatt, és honnan jött a még alig kéthónapos baba óvodai jele? A boldog szülők a meghitt és különleges pillanatokról a Fókusznak meséltek. 

Megvan a Survivor történetének első szerelmespárja – együtt küzdenek majd a győzelemért

A hazai Survivor történetében először fordul elő, hogy egy szerelmespár – Nóri és Gergő – is megmérettetheti magát. A versenyzők közül csak ők ismerik egymást, senki sem tudja, hogy kikkel fog osztozni ebben az életre szóló kalandban, amely idén a generációk harca lesz. Próbára teszi magát Attila is, akinek eddig a család és a labdarúgás töltötte ki az életét – szeretne rácáfolni a focistákkal kapcsolatos sztereotípiákra, és őszintén, egyenesen küzdeni, hogy példát mutasson gyerekeinek. Zsombor mindig is kereste a kihívásokat. Csak a győzelemre koncentrál, amit általában sikerül is neki. Szerinte ez nem történhet másként a Survivorben sem. Újabb versenyzők mutatkoznak be a hamarosan induló új évad előtt a Fókuszban. 

Egy 22 éves mezőhegyesi agrármérnök dobolt a Tankcsapda teltházas koncertjén a Budapest Parkban

Imre egy este erejéig igazi rocksztárrá vált a Tankcsapda koncertjén. Forró Imre nyerte meg a Tankcsapda nyereményjátékát, aminek díja az volt, hogy együtt énekelhette az együttessel a kedvenc Csapda dalát. Mikor kiderült, hogy az agrármérnöknek tanuló srác dobolni is tud, a rockerek változtattak a felálláson. 

Ezeket láttad már?