Hirdetés

Vaníliapudingos csiga

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Egy lehetőségem van bent maradni” – az egyik játékos szembement társai akaratával és lecsapott Árpa Attila ajánlatára

Árpa Attila egy estebéden alkut ajánlott a játékosoknak: eldönthették, hogy kerekasztal szertartás vagy konklávé legyen azon az estén. Persze, plusz tétje is volt a dolognak, hiszen, ha jól választottak, akkor 3 millió forinttal növelhették a nyereményalapot. A hat bent maradt híresség úgy tűnt, egyhangú döntést hoz, azonban az utolsó pillanatban egy valaki kihátrált.

„Hatalmas teher került le a vállamról” – újabb gyilkos búcsúzott a játéktól

Tapasztó Orsi megérzését követve az utolsó pillanatban összefogtak az ártatlanok, és sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián. Az áruló búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

Világsztároknak is otthont adott Czeglédi Laura

A 35 éves lakberendező férjével él a főváros közepén. Czeglédi Laura párja ingatlanbefektető, akivel egy csodálatos, 22 lakásos házat sikerült kivásárolniuk, amiben több világsztár is lakott már. Életüket nemcsak Budapesten töltik, rendszeresen utaznak a 11 hektáros toszkán birtokukra is, ahol az 1000 négyzetméteres villa mellett helikopterleszálló, teniszpálya, futópálya és medencék is találhatók.

Az egyik játékos csellel próbálta lebuktatni az árulókat

A reggelinél Mohai Tamásnak támadt egy ötlete, amivel látványos reakciót szeretett volna kiváltani a lehetséges gyilkosokból. A teremben lévő játékosok támogatták a cselt, és reménykedtek, hogy már a nap elején sikerül nyomra bukkanniuk.

Nyáry Luca összeomlott, Árpa Attila pedig meglepő ajánlatot tett a játékosoknak

Nádai Anikó félelmekkel a lelkében vetette bele magát a gyilkos szerepbe, de nem maradt egyedül, Törőcsik Dani tanácsokkal látta el. Ezt követően a játésoknak szembe kellett nézniük a félelmeikkel egy próbatételen, később pedig nehéz döntés várt rájuk. Választaniuk kellett, hogy konklávét vagy kerekasztal ceremóniát tartsanak.

Éden Hotel: „A szextől bele tudsz valakibe szeretni” (12.04.)

„Szeretnélek figyelmeztetni, hogy ez a viselkedés nem megengedett és elfogadott a hotelben” – mondja Miller Dávid Csengének, aki elkeseredésében elsírja magát, később pedig Szani ad párkapcsolati tanácsot Zsófinak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.  

Molnár Gusztáv: Van még bennem szégyen

Orvos, pszichiáterek, vallás, meditáció, akupunktúra – azt mondta kipróbált mindent, hogy leszokjon, de ez a legutóbbi alkalomig egyszer sem sikerült neki. Molnár Gusztáv arról beszélt, hogy már 2015-ben tudta, hogy baj van, hogy a szerhasználata nem normális. Az első időszaka Komlón nagyon nehéz volt, amikor tisztult a kép, akkor látta, hogy kiket veszített el. „Vannak fájdalmas felismeréseim az életemmel kapcsolatban” – mondta. Ilyen például, hogy nem biztos, hogy jó apa és jó férj volt. Amióta kijött, túljutott egy szakításon is, ami nagyon megviselte.

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

Ezeket láttad már?