Lilla kedvenc mirelit rántott húsos szendója

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
2 szelet mirelit rántott hús
2 db magos zsemle
20 g vaj
0.25 cikk jégsali
1 db paradicsom (kisebb)
½ fej lila hagyma

A karamellizált hagymához

1 ek olívaolaj
2 fej lila hagyma
só, bors
1 ek balzsamecet

A mártáshoz

2 ek majonéz
4 ek tejföl
3 tk oregánó
2 tk fokhagymapor
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Lilla kedvenc mirelit rántott húsos szendója

Bár igazi rántotthús-influenszer is vagyok, de szerintem a rántott húsos szendvics mirelitből jó. Főleg, ha ilyen jó kis cuccokat pakoltok bele, mint én!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
2 szelet mirelit rántott hús
2 db magos zsemle
20 g vaj
0.25 cikk jégsali
1 db paradicsom (kisebb)
½ fej lila hagyma

A karamellizált hagymához

1 ek olívaolaj
2 fej lila hagyma
só, bors
1 ek balzsamecet

A mártáshoz

2 ek majonéz
4 ek tejföl
3 tk oregánó
2 tk fokhagymapor
só, bors
Bevásárlólistához adom

A mirelit húst sütőbe dobjuk, a zacskón leírtak szerint. Míg sül, elkészítjük a karamellizált hagymát, amihez az olajon elkezdjük párolni a felszeletelt lila hagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a balzsamecettel, és 10-15 perc alatt megpirítjuk. A mártás hozzávalóit összekeverjük.

A zsemléket elfelezzük, és a belső felüket megpirítjuk a vajon. Ezután összerakjuk a szendvicset: a zsemle aljára tesszük a mártást, erre jöhet a husi, a felszeletelt zöldségek, a karamellizált hagyma, végül a zsemle teteje.

Ha tetszett a rántott húsos mirelit szendó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások