Mexikói hot dog

Hozzávalók

2
főre
+
4 db ropogós virsli (kb. 160 g)
2 db tortilla lap
10 db koktélparadicsom (kb. 120 g)
2 ek konzerv kukorica
3 ek salsa szósz
60 g vörös cheddar
2 ek ropogós hagyma (bolti)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mexikói hot dog

Ha a mexikóiaknak lenne hot dogjuk, akkor az biztos ilyen lenne. :D Ha ügyesen pakoljuk össze, és kettévágjuk, még talán egy mexican sugar skull is kirajzolódhat belőle.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
4 db ropogós virsli (kb. 160 g)
2 db tortilla lap
10 db koktélparadicsom (kb. 120 g)
2 ek konzerv kukorica
3 ek salsa szósz
60 g vörös cheddar
2 ek ropogós hagyma (bolti)
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A virsliket forró vízben megfőzzük, vagy a mikróba is csaphatjuk őket 1-2 percre, abból se lesz semmi probléma. A tortillalapok mindkét oldalát megkapatjuk pár másodperc alatt egy száraz, füstölgő serpenyőben. 

Következik az összeállítás: a tortillába 2 db virslit teszünk, jöhet rá félbevágott koktélparadicsom, kukorica, salsaszósz, egy kis reszelt sajt és ropogós hagyma, majd a tortillalap mindkét oldalát felhajtjuk, és feltekerjük. Kettévághatjuk, vagy hagyhatjuk egyben, és úgy is fogyaszthatjuk.

Mexikói hot dog
Mexikói hot dog

elkészítési idő: 10 perc

Ha tetszett a mexikói hot dog receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?