Hozzávalók
- 4 db ropogós virsli (kb. 160 g)
- 2 db tortilla lap
- 10 db koktélparadicsom (kb. 120 g)
- 2 ek konzerv kukorica
- 3 ek salsa szósz
- 60 g vörös cheddar
- 2 ek ropogós hagyma (bolti)
Hozzávalók
- 4 db ropogós virsli (kb. 160 g)
- 2 db tortilla lap
- 10 db koktélparadicsom (kb. 120 g)
- 2 ek konzerv kukorica
- 3 ek salsa szósz
- 60 g vörös cheddar
- 2 ek ropogós hagyma (bolti)
A virsliket forró vízben megfőzzük, vagy a mikróba is csaphatjuk őket 1-2 percre, abból se lesz semmi probléma. A tortillalapok mindkét oldalát megkapatjuk pár másodperc alatt egy száraz, füstölgő serpenyőben.
@streetkitchenhu Mexikói hot dog 🇲🇽🌯🌭 #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen #hotdog #mexikoi #mexico ♬ Mexico! – Two Poins Black & Mariachi la michoacana
Következik az összeállítás: a tortillába 2 db virslit teszünk, jöhet rá félbevágott koktélparadicsom, kukorica, salsaszósz, egy kis reszelt sajt és ropogós hagyma, majd a tortillalap mindkét oldalát felhajtjuk, és feltekerjük. Kettévághatjuk, vagy hagyhatjuk egyben, és úgy is fogyaszthatjuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a mexikói hot dog receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!