A sajtkrémet összekeverjük a pesztóval, és megkenjük vele az elnegyedelt ciabattákat. Rápakoljuk a sonkát, a szeletelt sajtot, majd 200 fokra előmelegített grillsütőben addig sütjük, amíg megpirul a sajt a tetején. Ha kész, kivesszük, rárakjuk az elfelezett koktélparadicsomot, a rukkolát, és meg is vagyunk.
A házi sajtkrémnél nincs is jobb! A pesztó csodákra képes, tökéletesen helytáll most is mint a melegszendvics alapja. Szuper laktató recept, jó sok zöldséggel ajánlom.
Hozzávalók
4 főre
250 g
krémsajt
4 ek
piros pesztó
2 db
ciabatta
200 g
prosciutto cotto
200 g
mozzarella
150 g
koktélparadicsom
40 g
rukkola
A sajtkrémet összekeverjük a pesztóval, és megkenjük vele az elnegyedelt ciabattákat. Rápakoljuk a sonkát, a szeletelt sajtot, majd 200 fokra előmelegített grillsütőben addig sütjük, amíg megpirul a sajt a tetején. Ha kész, kivesszük, rárakjuk az elfelezett koktélparadicsomot, a rukkolát, és meg is vagyunk.
Ha tetszett az Olaszos melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!