Tonhalkrémes melegszendvics

Hozzávalók

kb.
6
szelethez
+

A tonhalkrémhez

300 - 350 g tonhal (4 kis konzerv)
2 ek sűrített paradicsom
2 ek szárított paradicsomos pesztó
1 gerezd fokhagyma
só, bors

Az összeállításhoz

6 szelet kenyér
60 g vaj
200 - 250 g pizzamozzarella
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tonhalkrémes melegszendvics

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy miután lefotóztuk ezt a kaját, nem tűnt el 5 perc alatt, mert mindenkinek annyira ízlett a szerkesztőségben, hogy várták a következő kört.
Kipróbáltam, jóóó lett!
11
Hirdetés

Hozzávalók

kb.
6
szelethez
+

A tonhalkrémhez

300 - 350 g tonhal (4 kis konzerv)
2 ek sűrített paradicsom
2 ek szárított paradicsomos pesztó
1 gerezd fokhagyma
só, bors

Az összeállításhoz

6 szelet kenyér
60 g vaj
200 - 250 g pizzamozzarella
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük  a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.

Tonhalkrémes melegszendvics

Ha tetszett a tonhalkrémes melegszendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások