Hozzávalók
- 300 g spagetti tészta
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1 konzerv kukorica (340 g)
- 1 csipet chilipehely
- 350 ml zsíros tejszín
- só, bors
- 1 ek vaj
- 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 300 g spagetti tészta
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1 konzerv kukorica (340 g)
- 1 csipet chilipehely
- 350 ml zsíros tejszín
- só, bors
- 1 ek vaj
- 1 csokor petrezselyem
A tésztát bő, lobogó, sós vízben 8-10 perc alatt kifőzzük. A hagymát, fokhagymát apró kockákra vágjuk, és elkezdjük lepirítani az olajon. Ha üveges a hagyma, mehet hozzá a konzerv kukorica és a chilipehely. Picit lepirítjuk a kukoricát is, majd felöntjük a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, és sűrűre forraljuk a szószt. A végén dobunk bele egy kanál vajat, és megszórjuk aprított petrezselyemmel. A leszűrt tésztát belekeverjük a raguba, és már ehetjük is.
Ha tetszett a tejszínes-chilis-kukoricás spagetti receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!