Virslis tojás

Hozzávalók

1
adag
+
2 ek olaj
½ fej vöröshagyma
bors
3 szál virsli
4 tojás
1 tk liszt
50 ml tejszín
60 g trappista
1 tk mustár
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Virslis tojás

Gyerekkoromban sok ilyet készített édesanyám, habár ő nem emlékszik erre, és váltig állítja, hogy nem otthon ettem ilyet, de hát kérdem én, hogy akkor hol? Mindenesetre szerintem nagyon finom és tényleg csak pár alapanyag kell hozzá :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

1
adag
+
2 ek olaj
½ fej vöröshagyma
bors
3 szál virsli
4 tojás
1 tk liszt
50 ml tejszín
60 g trappista
1 tk mustár
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Egy serpenyőben az olajon kissé lepirítjuk a szeletekre vágott vöröshagymát, majd mehet rá a karikákra vágott virsli is, amivel még 1-2 percig pirítjuk a hagymát. Közben egy tálban összekeverjük a tojásokat, sót, borsot, mustárt, lisztet és tejszínt, majd a hagymás virslire öntjük. Ráreszeljük a sajtot és 180 fokos sütőbe dobjuk 6-8 percre, amíg megsül a tojás és beleolvad a sajt. Friss petrezselyemmel vagy újhagymával tálaljuk.

tojás

Ha tetszett a virslis tojás receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások