Zöldséges csirkeragu kuszkusszal

Hozzávalók

2 - 4
főre
+
4 db csirkecombfilé
só, bors
1 tk őrölt kakukkfű
1 tk őrölt rozmaring
1 mk pirospaprika
1 tk fokhagymapor
3 ek olaj

A zöldségraguhoz

1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 db cukkini
1 szál répa (kisebb)
400 ml alaplé
150 g fagyasztott borsó

A kuszkuszhoz

200 g kuszkusz
400 ml alaplé
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Zöldséges csirkeragu kuszkusszal

Szupergyors és nagyon tápláló vacsi/ebéd, a zöldségeket szinte bármivel variálhatjátok, és simán elvihetitek suliba/munkába is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 4
főre
+
4 db csirkecombfilé
só, bors
1 tk őrölt kakukkfű
1 tk őrölt rozmaring
1 mk pirospaprika
1 tk fokhagymapor
3 ek olaj

A zöldségraguhoz

1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 db cukkini
1 szál répa (kisebb)
400 ml alaplé
150 g fagyasztott borsó

A kuszkuszhoz

200 g kuszkusz
400 ml alaplé
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A csirkecombokat összekeverjük a fűszerekkel, és magas hőmérsékleten hirtelen mindkét oldalukat megsütjük az olajon, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Visszarakjuk a csirkét, beleszórjuk az apróra vágott cukkinit és répát. Ráöntjük az alaplevet, és addig főzzük, amíg felére nem redukálódott. Ezután rádobjuk a zöldborsót is, és addig főzzük, amíg szinte eltűnik az alaplé. 

Zöldséges csirkeragu kuszkusszal
Zöldséges csirkeragu

A kuszkuszt leforrázzuk az alaplével, lefedjük, és hagyjuk, hogy megszívja magát. Ezzel tálaljuk a ragut.

Ha tetszett a zöldséges csirkeragu receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások