Hirdetés

Zöldséges csirkeragu kuszkusszal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Mohai Tamás: Annyira butának éreztem magam visszanézve Az Árulókat

Mohai Tamás Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban első két napja után szomorú és dühös volt, amiért nem lehetett belőle gyilkos, később azonban látva a szereppel járó hatalmas nyomást, már örült neki, hogy ártatlan. Sokan mégis sokan gyanúsítani kezdték, egy idő után pedig úgy érezte, hogy már nem is akar küzdeni. „Ha az emberről azt hiszik, hogy büdös a lába, akkor onnantól büdös lesz a lába” – magyarázta, miért nem látta értelmét bizonygatni az ártatlanságát. Végül azonban átlendült a holtponton, összekapta magát, és megnyerte a játékot. Az rtl.hu-nak elmondta azt is, miben erősítette meg a műsor, és mit javasol a következő évadok játékosainak.

„Tisztában vagyok vele, hogy haldoklom, szerinted van tabutéma?” – a családnak és a barátoknak is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével

Karsai Dániel az ALS nevű gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben szenved. A jogász két hónappal ezelőtt egy közösségi médiás poszttal számolt be a saját helyzetéről a nyilvánosságnak, előtte csak a családja és a szűk baráti köre tudta a diagnózist. Nekik is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével, erről hosszan beszéltek az RTL-nek.  

Gödöllőre tényleg repülő szánnal érkezett a Mikulás – Tamás évek óta csal mosolyt a gyerekek és a járókelők arcára

Tardy Tamás a világon egyedülálló módon köszönti december 6-át, már hatodik éve, hóban és fagyban is (idén éppen latyakban). Gödöllő felett ugyanis évek óta felbukkan a Mikulás és a szánja, ebben pedig Tamásnak is nagy szerepe van. A Fókusznak elárulta, hogyan lepte meg a település óvodásait idén, sőt azt is elmesélte, hogyan reptette meg Süsüt a sárkányt, és hogyan vitt jótékonyságból kerekesszékes embereket a felhők fölé. 

Előzetes: „Te tényleg nem fogod fel, amit pofázok neked?!” – Szani nekiesik Viktornak (12.06.)

Az Éden Hotel következő részében Arni két vasat tart a tűzben, aminek meg is lesz a fájdalmas következménye. „Nem bírok vele egy levegőt szívni” – fakad ki Zsófi Szanira, aki végül beismeri Viktornak, hogy egy kicsit sem vonzódik hozzá. „El kell engednem egy olyan lányt, aki szeretek” – mondja Viktor a könnyeivel küszködve. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.  

A ringben vett revansot Majka Dopemanen, Bebét meg eltiltották a bagótól – ilyen volt a Sztárbox első évada 2004-ben

Azt hiszi, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása volt a Sztárboxok történetének legkeményebb és leghangosabb mérkőzése? Nos, 2004-ben két hasonlóan ismert és nagyhangú versenyző csapott össze egymással. A Sztárbox első évadában rögtön a rapháború két tábornoka Majka és Dopeman mérkőzött meg a szorítóban. Kőkemény, rengeteg szabálytalansággal tarkított bunyót láthattak a nézők akkor. Nézze meg azt is, hogyan bunyózott Kozsó, VV Szabolcs, Anettka és a Survivor első győztese.

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Előzetes: „Rettentően szégyellem magam” – Zsófi rányit Szanira és Arnira (12.05.)

Felkavaró látvánnyal indul a reggel Zsófi számára, de Viktor sincs jobb állapotban a történtek után. Este viszont az Éden Hotel játékosai tiszta lappal ismerkedhetnek tovább, ugyanis lehetőségük van új párt választani maguknak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.   

„Azt mondta az orvos, mikor megszületett, hogy 20 éves koráig fog élni” – Paulina mama megnyílt legidősebb fia betegségéről

Lionel, Paulina mama idősebb fia DiGeorge-szindrómával született, ami miatt az orvosok csupán 20 évet jósoltak neki. Ám a gyermek azóta felnőtt és 34 éves férfiként dolgozik és 4 éve boldog párkapcsolatban él. Paulina mama őszintesége meglágyította a Londonban ridegre fagyott szíveket és ezzel megváltoztatta az egész társaság dinamikáját. „Hálát adok az istennek, hogy Lionel még mindig köztünk van” – mondta elérzékenyülve.

Ezeket láttad már?