Hozzávalók
- 3 - 4 szál sárgarépa
- víz
- 2 db alma
- 1 db banán
- ½ db citrom leve
- 2 db narancs frissen facsart leve
- 400 g fagyasztott eper
- 2 ek méz (vagy ízlés szerint)
Hozzávalók
- 3 - 4 szál sárgarépa
- víz
- 2 db alma
- 1 db banán
- ½ db citrom leve
- 2 db narancs frissen facsart leve
- 400 g fagyasztott eper
- 2 ek méz (vagy ízlés szerint)
Az epret kivesszük a fagyasztóból.
A répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és belerakjuk egy lábasba. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi épp ellepi. Közepes lángon 10 percig főzzük, majd elzárjuk, és hagyjuk kihűlni.
Ezután a többi hozzávalót egy aprítógépbe rakjuk az eperrel és a répával együtt, majd leturmixoljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, hígítsuk egy kevés vízzel.
Ha tetszett az epres multivitamin ital receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!