Hozzávalók
- 2 l víz
- 30 g hibiszkuszvirág
- 2 db citrom
- 2 db lime
- 200 g ribizli
- 1 kg jég
- ½ csokor menta
Lajos pedig megkomponálta nekünk az év legfinomabb üdítőjét. Pro tipp: egyből duplán készítsd! ;)
Hozzávalók
- 2 l víz
- 30 g hibiszkuszvirág
- 2 db citrom
- 2 db lime
- 200 g ribizli
- 1 kg jég
- ½ csokor menta
Így készül a hibiszkuszos jegestea.
A hibiszkuszos jegesteához először felrakunk forrni 1 liter vizet, majd beleszórjuk a hibiszkuszvirágot. Ha újra felforrt, félrehúzzuk a tűzről, belefacsarjuk fél citrom levét és hagyjuk teljesen kihűlni.
Kancsóba öntjük az italt és felöntjük a maradék vízzel. Poharakba halmozzuk a jeget, a felszeletelt lime-ot és a maradék citromot karikákra vágva, majd ribizlit és mentát is dobunk bele. Rátöltjük a teát, és már ihatjuk is.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Hűtés: 2 óra
Ha tetszett a hibiszkuszos jegestea receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!