Hirdetés

Juicy watermelon over ice

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek

Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

A Király: „Hol van maga egy Presserhez?” – Jimmy szenved, hogy a szakma kineveti (11.30.)

Zámbó Jimmy szenved tőle, hogy bár a lemezeladásai az egekben, a szakma mégsem akarja elismerni. Úgy érzi, a magyar zenei élet elitje kineveti és lenézi. Amikor értesül róla, hogy EMeRTon-díjra jelölték, kiadója figyelmeztetése ellenére úgy dönt, meghívja magához vacsorára azt a hírhedten ellenséges zsűritagot, akin a díj odaítélése múlhat, hogy bebizonyítsa neki, van akkora kifinomult művész, mint akik lenézik. 

„Rettegek attól, hogy ártatlan lesz” – Tapasztó Orsi szavazata döntötte el, kinek kell távoznia a játékból

A kerekasztal ceremónián több gyanúsított neve is felmerült. Egészen az utolsó pillanatig Szalay Bence és Horváth Éva egyaránt esélyesek voltak arra, hogy az igazság körébe álljanak. Végül Tapasztó Orsi szavazatán múlt, hogy ki az, aki nem folytathatja tovább a játékot. 

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Csobot Adél is reagált Rácz Jenő sztárboxos győzelme után

Istenes Bence párja és gyermekeinek anyja egy Instagram-bejegyzés alatt fejtette ki véleményét.

„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival

Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia tetteire. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította gyilkostársát. 

Napi cuki: befogadta a bliccelő kiscicát a buszsofőr

Többszáz kilométeren keresztül bliccelt, ám csínytevéséért cserébe nem büntetést, hanem szerető gazdit kapott Lukrécia, a kiscica. A körülbelül öthetes állat egy autóbusz padlója alá bújt, ahonnan nem mert és nem is tudott kijönni. A Fókusznak megszólalt a hős sofőr, aki nemcsak kimentette a macskát, szerető otthon is biztosít majd neki.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Ezeket láttad már?