Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ami kávés, az csakis jó lehet, így ez az ital is remek. Különlegessége abból adódik, hogy az összetevői három különböző réteget alkotnak eltérő sűrűségük miatt. Egyes változatait fogyasztás előtt meggyújtják, és a lángoló italt szívószállal szippantják ki a pohárból. Azért csak óvatosan! :)
A B-52 koktélhoz a kávélikőrt egy shotos pohárba öntjük, bárkanállal rárétegezzük az ír krémlikőrt, majd végül a Cointreau-t, és jöhet a piromán vénák kiélése, ugyanis meggyújthatjuk a tetejét, ami a világítást lekapcsolva szép, kékes fényeket ad, meg jópofa is. (A nevét is egy amerikai bombázórepülőről kapta.) Vagy simán ki is hagyhatjuk a gyújtogatást, és csak lehúzzuk az egészet.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.