Hirdetés

Hagymakarika burger

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egyre több férfi hord szoknyát

Manapság egyre több férfi dönt a szoknya mellett, amit a társadalom többsége negatív megjegyzéssel illet, de ez nem mindig volt így. A történelem során többször is előfordult, hogy mindkét nem szoknyát viselt, sőt, az ősi egyiptomiaknál a férfiak húzták a rövidebbet, már ha szoknyáról volt szó. A férfiasságot az Ókori Rómában sem a ruhadarab határozta meg. A háború istene, aki nőiesnek egyáltalán nem mondható, szintén pörgős alsóba bújt, de a tóga és a tunika is megnyerő külsőt adott a férfiaknak.

„Az ember lejátssza a csillagot az égről, de országos szinten egy alkoholista teherautó-sofőrként ismerik meg” – A mi kis falunk színészeit mindig mindenhol felismerik

A mi kis falunk elsöprő sikere töretlen a kezdetek óta, és ezt még az ismétlések nézettsége is egyértelműen jelzi. A színészeket mindenhol felismerik a rajongók, utánuk szólnak, integetnek. A Fókusz stábja részt vett az egyik rész forgatásán, amit a múlt héten láthattak a nézők, amikor Bazsó és Sváb új bizniszbe fognak. Hogy milyen a hangulat ilyenkor, azt most megmutatjuk.

Feltüzeli a tinifiúk érdeklődését a transznemű Brigi

A technikum diákjai – köztük Botond – ellátogattak az autószerelő műhelybe, ahol Brigi vezette be őket a tuning Lada rejtelmeibe, aminek a motorja úgy dorombol állítása szerint, mint egy felizgult gimnazista csaj. A Nagy Fehér Főnök harmadik része már streamelhető az RTL+ felületén.

Donát már elfogadta szüleit úgy, ahogy vannak – csodának tartja a látássérült házaspár, hogy egészséges gyermekük született

Fejes Nelli és Fejes Gábor mindketten súlyosan látássérültek, de ez sem akadályozta meg őket abban, hogy gyereket vállaljanak. Futópartnerekből lettek szerelmesek, majd házastársak. 13 hónapos, életvidám kisfiuk most kezdi el csak igazán felfedezni a világot. Donát makkegészséges, és máris szívesen segít nekik, ha valamit nem találnak.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Rácz Jenő: Én a kemény répák mellett könnyen elsétálok

A kóstoláson a pirosak mentora megdicsérte Osváth Zsolti tányérját, ami szerinte nagyon jól sikerült. Percekkel később Zé viszont felhívta rá a figyelmét, hogy egy apróságot nem vett észre az ételben. A szóváltásnak végül Zsolti frappáns kontrája vetett véget.

Ezeket láttad már?