Hozzávalók
- olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- ½ db sárgarépa
- 2 szál angol zeller
- 1 gerezd fokhagyma
- 500 g darált sertéshús
- só, bors
- 200 ml passzírozott paradicsom (passata)
- szárított oregano
- 2 db babérlevél
- 200 g sajt
- 1 zacskó sós chips
Hozzávalók
- olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- ½ db sárgarépa
- 2 szál angol zeller
- 1 gerezd fokhagyma
- 500 g darált sertéshús
- só, bors
- 200 ml passzírozott paradicsom (passata)
- szárított oregano
- 2 db babérlevél
- 200 g sajt
- 1 zacskó sós chips
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olívaolajon elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk a lereszelt sárgarépát, a felaprított angol zellert és együtt lepirítjuk. Mehet hozzá a darált sertéshús, fehéredés után sózzuk, borsozzuk majd hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot, fűszerezzük oregánóval és babérlevéllel, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és 15 percig főzzük.
Egy hőálló tál aljába szórjuk a fél zacskó chipset, megpakoljuk a bolognai raguval. Megszórjuk a sajt felével és jöhet a maradék chips is. Végül sajttal zárjuk a rétegezést és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.