Hozzávalók
- 25 g tortillachips
- 2 tk só
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk őrölt római kömény
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk durvára őrölt bors
- 1 tk chili
- 1 tk füstölt pirospaprika
- 4 ek pattogtatni való kukorica
- 3 ek kukoricaolaj
- 2 ek méz
- 1 db lime
Hozzávalók
- 25 g tortillachips
- 2 tk só
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk őrölt római kömény
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk durvára őrölt bors
- 1 tk chili
- 1 tk füstölt pirospaprika
- 4 ek pattogtatni való kukorica
- 3 ek kukoricaolaj
- 2 ek méz
- 1 db lime
A popcorn Acapulco elkészítéséhez egy késes aprítóban lezúzzuk a tortillachipset, majd mehet utána a só és a fűszerek. 3-4 literes, fedővel rendelkező, felforrósított edénybe jöhet a kukorica és az olaj, és úgy pattogtatjuk ki, mint az olaszos ízesítésű esetében.
Ha kipattogott, az edény egy “tiszta” részére hozzáadjuk a mézet, ami nagyon gyorsan folyékonyra olvad, és adhatjuk is hozzá a fűszerkeverékes chipsmorzsát. Alaposan összekeverjük, a méztől rátapad a morzsa, így már kész is vagyunk.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!