Hozzávalók
- 500 g darált sertéshús
- só, bors
- 1 ½ ek olívaolaj
- 8 szelet toastkenyér
- 100 ml ketchup
- 8 szelet lapkasajt
- 1 db paradicsom (90 g/db)
- 4 db csemegeuborka
Hozzávalók
- 500 g darált sertéshús
- só, bors
- 1 ½ ek olívaolaj
- 8 szelet toastkenyér
- 100 ml ketchup
- 8 szelet lapkasajt
- 1 db paradicsom (90 g/db)
- 4 db csemegeuborka
Így készül a sajtburger-melegszendvics.
A darált sértéshúst négy egyenlő részre osztjuk, majd kilapítjuk és négyzet alakot formázunk belőlük, mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon, forró serpenyőben lepirítjuk a húspogácsák mindkét oldalát.
Összerakjuk a szendvicseket a következő sorrendben: egy szelet toastkenyér, ketchup, lapkasajt, húspogácsa, lapkasajt, két vékony szelet paradicsom, csemegeuborka-karikák és toastkenyér. Ezt magas fokozaton összesütjük egy kontaktgrillben, de ne nyomjuk túlságosan össze, mert akkor kevésbé marad szaftos.
- Elkészítési idő: 25 perc
Végre te is a kezedben tarthatod a frissen megjelent NYÁRI MAGAZINUNKAT, amiben olyan izgalmak várnak, mint a Felzabáltuk! vagy éppen az extrás szülinapi melléklet. Számos nyeremény és meglepetés mellett pedig olvashatsz egy interjút Zével és Lajossal, amiben a kezdetekről is mesélnek
, és természetesen nem maradhatnak el a brutális kaják receptjei sem,
amiket most abszolút a nyárra hangoltunk, hogy minden grillparti tökéletesen alakuljon! Keresd a magazint az üzletekben vagy az SK shopban!
Ha tetszett a sajtburger-melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!