Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Tésztabundás földimogyoró

Hozzávalók

150 g pörkölt sótlan földimogyoró
1 ek finomszemű polenta
2 ek liszt
1 csipet sütőpor
1 tk keményítő
100 ml víz
1 db tojás
só, bors
1 tk füstölt pirospaprika
2 tk fokhagymapor
1 tk őrölt kömény
1 ek olívaolaj
bő olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tésztabundás földimogyoró

Ha a BL-döntőre, a sör mellé, már unjátok a bolti chipset, sós mogyorót, akkor újítsatok be ezzel a házi bundás mogyival! Megéri rászánni az időt, mert sokkal jobb, mint a bolti verzió.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

150 g pörkölt sótlan földimogyoró
1 ek finomszemű polenta
2 ek liszt
1 csipet sütőpor
1 tk keményítő
100 ml víz
1 db tojás
só, bors
1 tk füstölt pirospaprika
2 tk fokhagymapor
1 tk őrölt kömény
1 ek olívaolaj
bő olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

A polentát, lisztet, sütőport, keményítőt, vizet, tojást egy kevés sóval és borssal csomómentesre keverjük. Beleforgatjuk a mogyorót és bő olajban aranybarnára sütjük. A sütésnél figyeljünk, hogy egyesével tegyük bele a szemeket, mert különben összeragadnak. Kivesszük egy lapáttal és papírtörlőre rakjuk. A fűszereket és az olívaolajat összekeverjük és beleforgatjuk a megsült mogyit.

tésztabundás földimogyoró

Ha tetszett a tésztabundás földimogyoró receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások