Hozzávalók
- 150 g pörkölt sótlan földimogyoró
- 1 ek finomszemű polenta
- 2 ek liszt
- 1 csipet sütőpor
- 1 tk keményítő
- 100 ml víz
- 1 db tojás
- só, bors
- 1 tk füstölt pirospaprika
- 2 tk fokhagymapor
- 1 tk őrölt kömény
- 1 ek olívaolaj
- bő olaj a sütéshez
Hozzávalók
- 150 g pörkölt sótlan földimogyoró
- 1 ek finomszemű polenta
- 2 ek liszt
- 1 csipet sütőpor
- 1 tk keményítő
- 100 ml víz
- 1 db tojás
- só, bors
- 1 tk füstölt pirospaprika
- 2 tk fokhagymapor
- 1 tk őrölt kömény
- 1 ek olívaolaj
- bő olaj a sütéshez
A polentát, lisztet, sütőport, keményítőt, vizet, tojást egy kevés sóval és borssal csomómentesre keverjük. Beleforgatjuk a mogyorót és bő olajban aranybarnára sütjük. A sütésnél figyeljünk, hogy egyesével tegyük bele a szemeket, mert különben összeragadnak. Kivesszük egy lapáttal és papírtörlőre rakjuk. A fűszereket és az olívaolajat összekeverjük és beleforgatjuk a megsült mogyit.
Ha tetszett a tésztabundás földimogyoró receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!