Hirdetés

Tésztakosárkák makrélakrémmel

Hozzávalók

16 - 18
darabhoz
+

A kosárkákhoz

2 csomag leveles tészta
1 db tojás

A makrélakrémhez

2 db füstölt makrélafilé
bors
2 ek torma
2 ek tejföl
5 ek majonéz
pár csepp lime-lé

A tálaláshoz

2 ek pirított hagyma
1 csokor apróra vágott snidling
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tésztakosárkák makrélakrémmel

Én speciel imádom a halas ételeket. A füstölt makréla az egyik nagy kedvencem, és évente többször is elkészítem ezt a krémet, amit akár egy pirítósra is simán rápakolhatsz, viszont ezekben a kis tésztakosárkákban nagyon szuper partifalat lesz belőle!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

16 - 18
darabhoz
+

A kosárkákhoz

2 csomag leveles tészta
1 db tojás

A makrélakrémhez

2 db füstölt makrélafilé
bors
2 ek torma
2 ek tejföl
5 ek majonéz
pár csepp lime-lé

A tálaláshoz

2 ek pirított hagyma
1 csokor apróra vágott snidling
Bevásárlólistához adom

Az egyik leveles tésztát kicsomagoljuk, és kiszúrunk belőle kb. 3,5-4 cm átmérőjű korongokat. A másik tésztából kiszúrunk ugyanennyi korongot, amiknek a közepébe kisebb (2-2,5 cm-es) lyukakat szúrunk. A nagyobb korongokat lekenjük a lazán felvert tojással, és rárakjuk a kiszúrt karimákat, és ezeket is lekenjük tojással. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-16 perc alatt megsütjük őket. 

Egy tálban összetörjük a makrélafilét, és összekeverjük a többi hozzávalóval, majd megtöltjük vele a kihűlt tésztakosárkákat. Pirított hagymával és apróra vágott snidlinggel szórjuk meg a tetejüket. 

Ha tetszett a tésztakosárkák makrélakrémmel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások