Hirdetés

Meggyes-vaníliapudingos palacsinta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ki a felelős annak az amerikai férfinak a haláláért, aki egy hajóról a Dunába ugrott? – Az áldozat szülei Budapestre jöttek a válaszokért

Játéknak indult, tragédia lett belőle. A Los Angeles-i férfi két hete fogadásból ugrott a Dunába, amikor barátaival sétahajózáson vettek részt. Hiába volt jó úszó, a sodrás magával ragadta, és a vízbe fulladt. Szülei a történtek után azonnal Budapestre utaztak és ügyvédet fogadtak, mert szerintük ha a hajó személyzete másképp cselekszik, a fiúk még ma is élne. 

Ők a Celebrandi újabb hírességei

Danics Dórát csaknem tíz éve az X-Faktor versenyzőjeként, majd győzteseként, Papp Zsombort az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként ismerhetett meg az ország. A közös bennük, hogy mindketten életük egyik legizgalmasabb kalandjára vállalkoztak, hiszen résztvevői lesznek a Celebrandi párkereső műsornak. Egyiküket a csalódások edzették meg, a másik bátran kalandozott eddig is, de mégsem horgonyzott le senki mellett.

Újabb részletek derültek ki Herczeg Zoltán feltételezett drogügyéről

Eddig nem ismert részletek derültek ki Herczeg Zoltán drogbotrányáról, amit a HVG újságírója hozott nyilvánosságra. A divattervezőt 2022. október 21-én a rendőrség kábítószerkereskedelem gyanúja miatt letartóztatta. A friss fejleményeket nem kommentálta, azonban ügyvédje szerint lenne olyan információ, ami árnyalná a képet. 

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Magyarországi marketingvezetőből lett angliai buszsofőr, és boldogabb, mint valaha

Hiába volt Magyarországon marketingvezető Erdélyi Ágoston, az élete rendkívül stresszes volt. Angliában kezdett új életet a családjával, azóta lényegében stresszmentesen él, és boldogabb, mint valaha. Most turistabuszokat vezet, amiből kényelmesen meg tud élni, a leghajtósabb hónapokban átszámítva csaknem egymillió forintot is megkeres. Közben Európa-szerte, így Magyarországon is nagyon komoly járművezető-hiány van, ami pár éven belül akár azt is eredményezheti, hogy az állások fele betöltetlen lesz a szektorban, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Ezeket láttad már?