Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról.

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

Cápatörténelmi ajánlat és az oktatás reformja a Cápák közöttben

A Cápák között hazai történetében először nem befektetési, hanem felvásárlási ajánlatott tett az egyik Cápa az üzleti showműsor utolsó előtti adásában.

Lilu a Liluland kapcsán: „Azok a vállalkozások működnek jól, amik szerelemvállalkozások!”

A Cápák között műsorvezetője saját vállalkozásáról, a Lilulandről mesélt kameránk előtt, illetve azt is elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a szerelemprojektjét az anyasággal!

Leleplezve! Ő volt a Krokodil álarc alatt | 10. adás

A közönség és a Nyomozók szavazatai alapján az Álarcos énekes bronzérmese nem más, mint a Krokodil! Mutatjuk, hogy ki volt a maszk mögött!

„Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz?” – a Cápák között vállalkozója kommunikációs szakembernek kiváló lenne a befektetők szerint

Míg Lakatos István türelmetlen embernek tartja magát a Salonhero vállalkozójához, Balogh Petya a nyitottságot és kíváncsiságot hiányolta Krisztiánból, aki szerinte mindenre válaszolni akart ahelyett, hogy együtt gondolkoztak volna.

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Eljegyzések, szakítások, meglepetés babák és romantikus betörések – ez történt az Apatigris 3. évadában

A sorozat főszereplőinek a legújabb évadban is megannyi hullámvölgyön kellett átverekedniük magukat a boldogság reményében. Most összegyűjtöttük a 3. évad legfontosabb pillanatait. A sorozat új évada elérhető az RTL+ streaming-platformon.

Ezeket láttad már?