Hozzávalók
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés/csomag)
- 70 g ketchup
- 15 db, kb. 5-7 cm-es minivirsli (kb. 300 g)
- 2 ek szezámmag
Hozzávalók
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés/csomag)
- 70 g ketchup
- 15 db, kb. 5-7 cm-es minivirsli (kb. 300 g)
- 2 ek szezámmag
A leveles tésztát 15 db kb. 10 x 5 cm-es, hosszúkás csíkra vágjuk. Lekenjük őket ketchuppal, majd rácsavarjuk a virslikre. Vékonyan megkenjük a tetejüket is ketchuppal, és megszórjuk szezámmaggal. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni, és már falhatják is a gyerkőcök.
elkészítési idő: 35 perc
Ha tetszett a mini ketchupos hot dog receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!