Hozzávalók
A krémhez
- 100 g sárgarépa
- 2 ek étolaj
- só, bors
- 125 g sajtkrém
- 20 g dió
Az összeállításhoz
- 8 szelet rozskenyér
- 20 g rukkola
- 200 g gépsonka
- 200 g szeletelt trappista sajt
- 4 db hónapos retek
- 20 g dió
Hozzávalók
A krémhez
- 100 g sárgarépa
- 2 ek étolaj
- só, bors
- 125 g sajtkrém
- 20 g dió
Az összeállításhoz
- 8 szelet rozskenyér
- 20 g rukkola
- 200 g gépsonka
- 200 g szeletelt trappista sajt
- 4 db hónapos retek
- 20 g dió
A répákat kb. 5 cm-es hasábokra vágjuk, egy tálba rakjuk, majd meglocsoljuk az olajjal, és sózzuk, borsozzuk. Egy sütőpapírra borított tepsire tesszük, majd berakjuk 12-14 percre a 200 fokra előmelegített sütőbe. Amikor megpuhult, egy magasabb falú edénybe szedjük a sajtkrém felével, és botmixerrel krémesre zúzzuk. Hozzákeverjük a sajtkrém másik felét és a felaprított diót is.
A kenyeret megkenjük a sajtkrémmel, majd rátesszük a rukkolát, a gépsonkát, a trappistát, a vékonyan felszeletelt retket és pár szem diót. Megkenünk egy újabb szelet kenyeret, és befedjük vele a szendvicset.
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a répás sajtkrémes vitaminszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!