Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
500 g ALDI Húsmester sertés húsos csont
3 ek passata (passzírozott paradicsom)
1 fej vöröshagyma
1 ½ l víz
só, bors
1 darabka gyömbér
3 gerezd fokhagyma
1 db karalábé
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
1 db kisebb zellergumó
1 csokor petrezselyem

A tálaláshoz

cérnametélt
Hirdetés

A nagyi is megirigyelné: orjaleves

Mivel már egyre hidegebb az idő, reméljük, hogy kedvet kaptok egy jó kis forró orjaleveshez: nehéznek tűnik, de egyáltalán nem az és megéri a befektetett időt :D
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
500 g ALDI Húsmester sertés húsos csont
3 ek passata (passzírozott paradicsom)
1 fej vöröshagyma
1 ½ l víz
só, bors
1 darabka gyömbér
3 gerezd fokhagyma
1 db karalábé
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
1 db kisebb zellergumó
1 csokor petrezselyem

A tálaláshoz

cérnametélt

A húsokat bekenjük a passzírozott paradicsommal, egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk őket és 180 fokon 30 percig sütjük. Miután megsült, mehet egy lábasba, felöntjük a vízzel és hozzáadjuk a vöröshagymát, gyömbért és fokhagymákat majd 2,5 órán át főzzük. Az idő elteltével mehetnek bele a nagyobb darabokra vágott tisztított leveszöldségek és a csokor petrezselyem és még 1 órán át rotyogtatjuk. A kész levest leszűrjük és a megfőtt zöldségekkel és cérnametélttel tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások