Hozzávalók
- 2 db kígyóuborka
- 1 csokor kapor
- 400 ml görög joghurt
- 100 ml víz
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 - 2 levél friss menta
- 3 - 4 csepp citromlé
Hozzávalók
- 2 db kígyóuborka
- 1 csokor kapor
- 400 ml görög joghurt
- 100 ml víz
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 - 2 levél friss menta
- 3 - 4 csepp citromlé
Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük, és szép krémesre összezúzzuk. Ezután néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és jó hideg legyen.
Ha tetszett a hideg uborkaleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!