Hirdetés

Medvehagyma-főzelék

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Virág Timóteus: Homok a szélben (Korál)

Virág Timóteus a The Voice ötödik meghallgatásán a Korál Homok a szélben című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

László Annamária: Várlak (LGT) 

László Annamária a The Voice ötödik meghallgatásán az LGT Várlak című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Videó buktatta le a korrupt rendőröket Pajkaszegen

Stoki és Tivadar forradalmi ötlettel akarta kikerülni, hogy magyarázkodniuk kelljen a rendőri intézkedések miatt. De arra nem gondoltak, hogy visszafelé is elsülhet, ha mindenről felvétel készül…

„Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni?” – Curtis anyukája kiakadt azon, amit a rapper tett Miklósa Erikával

Felvétel is készült az ominózus esetről, amit Curtis önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A rapper szeretné, ha Miklósa Erika segítene neki kiengesztelni Jutka mamát.

Váradi Róbert Márió – Olasz: Mondd miért szeretsz Te mást (Máté Péter)

Váradi Róbert Márió a The Voice ötödik meghallgatásán Máté Péter Mondd miért szeretsz te mást című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Manuel: Engem is sokat bántottak az iskolában, és nézd meg, itt ülök!

A coachok közül többen azt gondolták, egy színésznő énekel a The Voice színpadán, amíg meg nem fordultak, és meg nem látták Pásztor Vancsó Viktort. A 14 éves fiú azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert szeretné, ha végre elfogadnák az emberek és az iskolatársai. Miután Curtis megtudta, milyen sokan bántják Viktort, komoly üzenetet küldött a gúnyolódóknak, majd Manuel is kifejtette véleményét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

Ezeket láttad már?