Hirdetés

Sárgadinnye-krémleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Moldován Andrással lehet, hogy még a jövőben is vitatkozni fogok” – a Lángosautomata feltalálója továbbra sem ért egyet a Cápával

A Cápák között befektetőit nem nyűgözte le Jánosi István üzleti ötlete, és több ponton is megkérdőjelezték találmánya létjogosultságát. A vállalkozó az rtl.hu-nak részletesen kifejtette, miért nem tud azonosulni az üzleti showműsor befektetőinek szavaival, illetve azt is elárulta, mit gondol Moldován András kritikájáról. 

Így szelt le egy darabot saját kezéből, Kovács Lázár a sztárséf, megmutatta a Fókusznak, hogy félkézzel is tündér a konyhában

Nagy veszélybe került a sztárséf, Kovács Lázár részvétele az áprilisi pizza-világbajnokságon. Lázár majdnem levágta a hüvelykujját. Hogy hogyan szelt ki a kezéből egy darabot a sztárséf, majd azt hogyan varrták vissza, kiderül a riportól.

A belga juhász lett a világ legintelligensebb kutyája, de senki se higgye, hogy napi néhány kör sétával le lehet fárasztani

Elképesztő fizikai adottságai mellett fáradhatatlan a belga juhász, a kutyatrénerek mégsem ajánlják családi kedvencnek, mivel néhány kör séta nem elég ahhoz, hogy lefárasszuk. 

„Magunkra hagyna Dr. Szappanos nénivel” – Ullmann Mónika bakija után nevetésben tört ki a Drága örökösök stábja

Dr. Szappanos, Szappanos doktornő vagy egyszerűen csak Szappanos néni? Ullmann Mónikának meggyűlt a baja a szövegével, ennek köszönhetően viszont igazán jó pillanatokat okozott kollégáinak. Persze, nemcsak őt kerítette hatalmába a nevetés, hanem Mohai Tamást is, aki nem bírta végig mondani a szövegét Szabó Simon miatt.

Solyom Berni: Nagyon sok jó román barátom van

A 2022-es X-Faktor győztese egyetlen évadot sem nézett végig korábban, szülei hívták fel a figyelmét a tehetségkutatóra. Barabás Évinek arról is mesélt, milyennek látja a román és a magyar fiatalok kapcsolatát, hogyan élte meg, hogy Gyergyószentmiklósról Budapestre csöppent, és ha nem is egyedül, de mennyire „távol” érezte magát, amikor az X-házban lakott. Elmondta azt is, mi kell ahhoz, hogy 6-8 oldalnyi dalszöveget írjon.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról.

Ezeket láttad már?