Hirdetés

A tél sztárja: gesztenyekrémleves

Hozzávalók

2 - 3
személyre
1 fej kisebb hagyma
1 db sárgarépa
olívaolaj
só, bors
kakukkfű (friss vagy szárított)
500 ml víz
300 g főtt gesztenye
100 ml tejszín
Hirdetés

A tél sztárja: gesztenyekrémleves

Télen minden leves recept aranyat ér, de ha az még gesztenyés is, akkor aztán pláne! Itt van egy szupergyors gesztenyekrémleves Nóritól, ami annyira egyszerű és mégis zseniális, hogy garantáltan ti sem csak egyszer fogjátok elkészíteni idén télen.
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
személyre
1 fej kisebb hagyma
1 db sárgarépa
olívaolaj
só, bors
kakukkfű (friss vagy szárított)
500 ml víz
300 g főtt gesztenye
100 ml tejszín

A hagymát és a répát apróra vágjuk és kevés olívaolajon egy lábasban üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és kb 20 percig főzzük. Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk és végül botmixerrel pürésítjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások